Börja här Justera bläckpatronerna utan en dator Se till att du har följt instruktionerna på sidan Inställningar så att maskinvaran är installerad. Fortsätt med följande steg för att optimera utskriftskvaliteten. För säker och korrekt användning, läs igenom säkerhetsinformationen i “Handbok för kopiator” innan du använder maskinen. Komma igång Förpackningens innehåll DCP Kontrollpanel 2. Stödflik för utmatningsfack med text nedåt 3. (För DCP-8020) Manuellt inmatningsfack (För DCP-8025D) Kombimatarfack Pappersfack 5.

  • Ja skärmen är helt svart när jag är i felsäkert läge.
  • Avinstallera INTE drivrutinen för IRST innan uppgradering till Windows 8.
  • Kontrollera att kablarna är anslutna eller om det är problem med den trådlösa anslutningen.

Så då testade jag att ta bort ”snabb start” som ni rekommenderade. Tyvärr hjälpte det inte då problemet kvarstår. Använder en barmouse som var helt död varje gång jag startade datorn. Fick dra ur kontakten till den och sätta i, då fungerade den. Körde enligt version 2 här ovan och nu fungerar allt som det ska. Det måste nästan varit något med drivrutinerna och Windows 10 som spökade.

Test: Marshall Major Iii Bluetooth

Ladda ned filen igen från internet eller kopiera den från en annan dator och placera filen i mappen SYSTEM32. Det här problemet uppstår när vissa filer har förlorats eller skadats eller Windows-registret är felaktigt. Det här problemet uppstår när kernel upptäcker en avbrottsstorm. En maskinvarudel släpper till exempel inte avbrottssignalen.

Klicka på “Uppdatera och säkerhet” och sedan på “Felsök”. Klicka på “Windows uppdatering” och sedan “Kör felsökaren” och följ instruktionerna och klicka på “Använd den här åtgärden” om felsökaren hittar en lösning.

Hur installerar jag en drivrutin manuellt

När operativsystemet kraschar vid en utskrift visas en så kallad blåskärm, eller BSOD . Felmeddelandet på skärmen visar en felkod och beskrivningen ”APC_INDEX_MISMATCH för win32kfull.sys”. En ny säkerhetsuppdatering till Windows 10 gör dess officiella webbplats att något så enkelt som en utskrift kan krascha operativsystemet.

Gratis Nyhetsbrev Från Pc

Det här problemet orsakas av startfel av en viktig systemtjänst. Vissa bakgrundsprocesser kan orsaka problem som hindrar program som iTunes från att installeras. Om det inte går att installera eller reparera iTunes kan du behöva ta bort komponenter som har blivit kvar från en tidigare installation av iTunes och sedan installera om. Om du har installerat iTunes förut, visas en fråga om du vill reparera programvaran.

Jag hade inte den generiska “Android Composite ADB Device” utan en Samsung-post. Efter att ha tagit bort den (liksom drivrutinen – som nämnts ovan måste du markera kryssrutan) och återanslutningen blev igenkänd och det interna och SD-kortet syns igen. Avinstallera drivrutinen i egenskapsfönstret som dyker upp. Du bör också välja att ta bort den aktuella drivrutinen. Hur får jag det att fungera igen som det var i 4.1 när det fungerade även när usb-felsökning var aktiverat? Jag försökte stänga av utvecklaralternativ, jag försökte installera om drivrutiner och några andra saker. Om du har en företagsdator behöver du kontakta systemadministratören för en uppdatering.

Leave a comment